Volg ons op:

Iets achterlaten in de facility- en vastgoedbranche waar je vele jaren later nog trots op kunt zijn. Waar vind je dat? Bij ons, bij BrilliantPeople. Wij vormen een exclusief netwerk van circa 250 zelfstandige professionals die zich in de praktijk hebben bewezen. Niet alleen ons kennisniveau is hoog en onze branche-ervaring rijk, we onderscheiden ons vooral door onze gedrevenheid. Wij tillen organisaties naar een volgend level. Door een proactieve instelling, door samen te werken en op inspirerende wijze bij te dragen aan technologische, sociale of procesinnovaties.

Toetreden tot ons exclusieve netwerk?

Spreekt één van bovenstaande vacatures je aan? Reageer dan direct. Na je sollicitatie ontvang je een bevestiging. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Als jouw profiel aansluit bij de vacature, word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Mocht je vacature er niet bij staan, stuur dan een open sollicitatie of schrijf je in.

Uitdagingen die jij graag oppakt

  • Implementeren verandertrajecten
  • Ontwikkelen en implementeren Shared Service Center
  • Opzetten of herstructureren vastgoed- of facilitaire afdeling of bedrijf
  • Ontwikkelen en implementeren vastgoedstrategie
  • Inventariseren exploitatiekosten en mogelijke besparingen
  • Facilitaire vraagstukken
  • Managen complexe bouwprojecten in de voorbereidings- en/of uitvoeringsfase
testimonial
“BrilliantPeople beschikt over een groot netwerk van klanten en heeft regelmatig mooie, afwisselende en uitdagende projecten voor mij als ZZP’er.” Monique – adviseur

Grensverleggende vastgoedprojecten binnen zorg-, leer-, leisure- en werkomgevingen

Waar wij komen zijn uitdagingen vaak complex, maar onze resultaten helder: wij maken een gebouw slim, gezond, inspirerend, sociaal, circulair en toekomstbestendig.

Laat jij gebouwen presteren?

Gebouwen moeten blijvend voldoen aan de doelen van gebruikers. Vanuit deze visie ben jij erop gespitst gebouwen beter te laten presteren en de kosten ervan duurzaam te verlagen.

Dit doe je vanuit jouw expertise en vanuit soft skills die je tot een goede teamspeler maken. BrilliantPeople ondersteunt opdrachtgevers in het waarmaken van hun vastgoedambities: in strategie en advies, realisatie en management, exploitatie en beheer.

Waar wij komen zijn uitdagingen vaak complex, maar onze resultaten helder: wij maken een gebouw slim, gezond, inspirerend, sociaal, circulair en toekomstbestendig.

De kans om te excelleren

Bedrijven, instellingen of overheden benaderen ons soms vanuit een capaciteitsvraag, soms omdat ze staan voor een veranderingsopgave. In beide gevallen blijkt de oplossing vaak meer van de organisatie te vragen dan men vooraf dacht.

Het beroep dat op je wordt gedaan is dan ook groot, evenals jouw toegevoegde waarde en jouw kans om te excelleren. Hierbij sta je nooit alleen. BrilliantPeople is onderdeel van de Draaijer Group, een groep van samenwerkende organisaties die elkaar strategisch versterkt, kennis deelt en energieke en toekomstbestendige leefomgevingen creëert.

Je wordt binnen BrilliantPeople onderdeel van een exclusieve community die talloze mogelijkheden voor je ontsluit.