Volg ons op:

Extra capaciteit. Extra expertise.

In de facility- en vastgoedbranche draait alles om de vraag: wat is de hoogst haalbare winst voor gebruikers en maatschappij? Die vraag beantwoorden is niet eenvoudig. De eisen van gebruikers veranderen continu. En dat geldt evenzeer voor onze inzichten over waar een gebouw aan moet voldoen: wil je duurzaam, flexibel, slim, gezond, inspirerend, sociaal, circulair, toekomstbestendig, of alles bij elkaar?

Vraagstukken van deze omvang beantwoord je niet alleen met ingrijpende technologische innovaties, maar ook met sociale en procesmatige vernieuwingen. En dus met professionals die dit aanvoelen en begrijpen.

Ik ben op zoek naar:

Voor welke uitdagingen schakel je BrilliantPeople in?

  • Jouw onderwijsinstelling heeft een interim directeur nodig voor de implementatie van nieuwe programmalijnen.
  • De nieuwbouw is gerealiseerd en je hebt een hoofd huisvesting nodig voor de afronding van lopende bouwzaken en de opzet van de exploitatie.
  • Jouw gemeente heeft extra capaciteit nodig om de vastgoedadministratie op orde te brengen en nieuwe rekenprogramma’s in te voeren.
  • Jouw organisatie zoekt een programmamanager die kan helpen bij de opzet van een Shared Service Center.
  • Jouw instelling zoekt een verandermanager die betrokkenheid van de medewerkers kan creëren bij de nieuwe procesvoering.
  • Jouw bedrijf heeft zowel strategische als praktische ondersteuning nodig bij de reorganisatie van het facilitair bedrijf.
  • Jouw organisatie heeft een wervings- & selectie-opgave: de juiste kandidaat vinden om bij jouw organisatie in dienst te treden.

De hang naar
verbetering zit
in onze vezels

De hang naar verbetering en vermenselijking is niet iets wat je kunt leren, het zijn intrinsieke waarden die in je vezels zitten. Voor BrilliantPeople is dit een toelatingscriterium.

Onze professionals kunnen jouw ambities en doelen niet alleen begrijpen, maar ook invoelen. Ze hebben uit zichzelf de drive om gebouwen beter te laten presteren en de kosten ervan duurzaam te verlagen. Zij helpen je dan ook graag. Ieder vanuit zijn of haar eigen vakgebied: strategie en advies, realisatie en management, exploitatie en beheer. En vanuit de marktsegmenten: zorg-, leer-, leisure- of werkomgeving. Onze mensen willen iets achterlaten.

testimonial
“Zowel voor tijdelijke capaciteit als voor specialistische vraagstukken en langlopende complexe projecten kunnen we een beroep doen op BrilliantPeople.”

Wij helpen je graag verder

Op zoek naar de juiste professional? Neem dan contact met ons op.