Volg ons op:

Hoe briljant iemand ook is, het komt pas uit de verf in een goede samenwerking. BrilliantPeople bestaat uit teamspelers met zelfkennis en zeer goed ontwikkelde soft skills. Ze zijn zowel inzetbaar voor tijdelijke capaciteitstekorten als voor veranderingsopgaven die om specialistische expertise vragen.

01

Wij sparren met vakgenoten, delen kennis en boeken vooruitgang

02

Sterke teamspelers die het verschil maken door samenwerking

03

Elke professional wordt versterkt door het achterliggende netwerk

04

Wij brengen vernieuwing door procesinnovaties

Team

Yolanda Nout

Yolanda Nout

HR Manager

0629608873
Ria van de Wouw

Ria van de Wouw

Adminstratief

Onze inzet is tijdelijk, ons effect blijvend.

Bedrijven, instellingen of overheden hebben regelmatig te maken met procesverbeteringen, groei of krimp, de implementatie van een nieuwe visie of strategie, commerciële uitdagingen of continuïteitsproblemen. De aanpak hiervan leidt vaak tot omvangrijkere vragen dan waarvoor de organisatie is toegerust.

BrilliantPeople biedt de kennis om uit zoomen naar het grotere vraagstuk en de daadkracht om op detailniveau mee te werken aan de oplossing. Onze inzet is tijdelijk, ons effect blijvend.

 

Partner
Draaijer Group

BrilliantPeople is onderdeel van de Draaijer Group, een groep van samenwerkende organisaties. Het gemeenschappelijke doel van de partners is het creëren, realiseren en exploiteren van energieke en toekomstbestendige leefomgevingen. Samen met opdrachtgevers en met elkaar werken de bedrijven van de Draaijer Group aan omgevingen waar mensen zich goed voelen en optimaal presteren. De Draaijer Group is een zelfstandig onderdeel binnen de ADG dienstengroep, net als alle andere ADG bedrijven. We profiteren op deze manier van de omvang, ervaringen en innovatiekracht van ADG als geheel, maar hebben onze eigen identiteit en flexibiliteit.

Samen met opdrachtgevers werken de partners van de Draaijer Group aan omgevingen waar mensen zich goed voelen en optimaal presteren. Dat betekent dat je bij BrilliantPeople naast een topprofessional, ook de ondersteuning krijgt van gerenommeerde advies- en managementbureaus in vastgoedstrategie en -uitvoering.

Wij helpen je graag verder

Op zoek naar de juiste professional? Neem dan contact op.