Volg ons op:

Hoe briljant iemand ook is, het komt pas uit de verf in een goede samenwerking. BrilliantPeople bestaat uit teamspelers met zelfkennis en zeer goed ontwikkelde soft skills. Ze zijn zowel inzetbaar voor tijdelijke capaciteitstekorten als voor veranderingsopgaven die om specialistische expertise vragen.

01

Wij sparren met vakgenoten, delen kennis en boeken vooruitgang

02

Sterke teamspelers die het verschil maken door samenwerking

03

Elke professional wordt versterkt door het achterliggende netwerk

04

Wij brengen vernieuwing door procesinnovaties

Team

Sanne Scholten

Sanne Scholten

Founder

0621321155
Yolanda Nout

Yolanda Nout

HR Manager

0629608873

Onze inzet is tijdelijk, ons effect blijvend.

Bedrijven, instellingen of overheden hebben regelmatig te maken met procesverbeteringen, groei of krimp, de implementatie van een nieuwe visie of strategie, commerciële uitdagingen of continuïteitsproblemen. De aanpak hiervan leidt vaak tot omvangrijkere vragen dan waarvoor de organisatie is toegerust.

BrilliantPeople biedt de kennis om uit zoomen naar het grotere vraagstuk en de daadkracht om op detailniveau mee te werken aan de oplossing. Onze inzet is tijdelijk, ons effect blijvend.

 

Partner
Draaijer Group

Draaijer Group – en alle labels die hieronder vallen, waaronder BrilliantPeople – worden overgenomen door ADG dienstengroep. Door de overname kan de Draaijer Group haar strategische positie versterken en een unieke propositie op gebied van huisvesting en diensten krachtiger ontwikkelen. Vanuit haar eigen identiteit zal de Draaijer Group een zelfstandig onderdeel worden binnen ADG dienstengroep, net als alle andere ADG bedrijven. We profiteren op deze manier van de omvang, ervaringen en innovatiekracht van ADG als geheel, maar behouden ons eigen profiel en onze flexibiliteit.

Samen met opdrachtgevers werken de partners van de Draaijer Group aan omgevingen waar mensen zich goed voelen en optimaal presteren. Dat betekent dat je bij BrilliantPeople naast een topprofessional, ook de ondersteuning krijgt van gerenommeerde advies- en managementbureaus in vastgoedstrategie en -uitvoering.

Wij helpen je graag verder

Op zoek naar de juiste professional? Neem dan contact op.